Ga terug
Andijviesalade
Peter Mulder

Andijviesalade met kerrie en walnoten

4.75 van 4 stemmen
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 15 minuten
Porties: 2 personen
Gang: Diner, Lunch, Ontbijt, Salade
Keuken: Herfst, Keto, Paleo, Puur Koolhydraatarm, Zomer

Ingrediënten
  

  • 1 andijvie ± 300 g
  • 150 g gehakt
  • 50 g walnoten
  • snufje zout
  • snufje peper
  • 4 el mayonaise zelfgemaakte
  • 4 tl kerriepoeder
Optie
  • 4 gekookte eieren
  • 50 g geraspte kaas

Method
 

  1. Bak het gehakt in een koekenpan en voeg een snufje zout en peper toe.
  2. Ondertussen was de andijvie en snijd het in reepjes.
  3. Droog de andijvie in een sla centrifuge.
  4. Neem een grote schaal en doe hier de andijvie in.
  5. De mayonaise en kerriepoeder mag er ook in.
  6. Snijd de walnoten in kleinere stukken, deze mogen ook in de kom.
  7. Meng alles goed door elkaar.
Eet smakelijk