Curry pasta met bloemkoolrijst

Ingrediënten
Method
Stap 1: Curry pasta maken
- Pel de ui en knoflook
- Snij de ui in grove stukken
- Doe alle ingrediënten voor de curry pasta in een keukenmachine of blender
- Pureer tot een gladde pasta
Stap 2: Bloemkoolrijst bereiden
- Snij de bloemkool in roosjes en verwijder de stam
- Maal de roosjes in de keukenmachine tot kleine "rijstkorrels"
- Verhit een koekenpan op middelhoog vuur
- Doe de bloemkoolrijst in de pan
- Voeg een scheutje water toe (net genoeg om de bodem te bedekken)
- Laat 3-5 minuten sudderen en roer regelmatig
- Proef of de bloemkool naar wens gaar is
Stap 3: Samenbrengen
- Roer 2-3 eetlepels curry pasta door de warme bloemkoolrijst
- Proef en voeg indien nodig meer curry pasta toe
- Serveer direct
Notities
- Je kunt de curry pasta van tevoren maken en in de koelkast bewaren
- Pas de hoeveelheid curry pasta aan naar je smaakvoorkeur
- Garneer eventueel met verse kruiden zoals koriander